Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is een vergunning voor bouwen, slopen, milieuactiviteiten en andere ingrepen in de omgeving. Deze viewer geeft inzicht in meerdere ruimtelijke thema's die voor een omgevingsvergunning belangrijk zijn. 

Een omgevingsvergunning is niet altijd nodig. U kunt dit controleren met de vergunningencheck op de landelijke website van het Omgevingsloket. Heeft u een vergunning nodig? Vraag hem dan direct aan bij de gemeente Veere of via het landelijke Omgevingsloket.

Niet alle onderwerpen zijn weergegeven. Omgevingsaspecten ten aanzien van milieu-aspecten zoals bodem, geluid en geur zijn veelal verwerkt in het bestemmingsplan en het onderliggende beleid is bij de gemeente op te vragen. Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie:

Bodemkwaliteit
Duurzaamheid
Asbest van het dak

Omgevingsalert app
Benieuwd naar de vergunningen die in uw omgeving zijn aangevraagd of verleend? Dat kan nu heel eenvoudig via de Omgevingsalert app van Veere. Deze app toont alle omgevingsvergunningen in uw leefomgeving. Download de app voor uw tablet of mobiele telefoon in de itunes store of via google play.